PRESENTREKLAM

Genom rätt presentreklam hjälper vi ditt företag att förstärka ert varumärke, skapa goda kundrelationer och uppmuntra er egen personal.

Hus & Hem produkter

Presentreklam är mer än en dekoration eller present med en funktion. Det är en påminnelse om givaren och en bekräftelse på uppskattning. Det finns mycket att välja mellan och det svåraste är kanske att välja men vi hjälper till att hitta den rätta gåvan för rätt tillfälle.

Våra märken:
Kosta Boda, Lord Nelson, Newport, Orrefors, Sagaform, Vinga, Queen Anne, Plastprint och Supékort.

 

Gåvokort

Gåvokort

Underskatta aldrig värdet av en gåva. Ett tack räcker långt men uppskattning i form av en gåva lever längre. Det finns dem som tycker att den bästa presenten är något de får välja själva.

Med våra presentkort kan mottagaren själv välja sin gåva ur ett stort exklusivt sortiment. Supékort har en mängd gåvokort i olika prisklasser som gör det enkelt för dig att hitta just det du vill ge bort.

I sortimentet finns bland annat läsupplevelser, goda middagar, wellness-produkter för ett friskare liv, hus och hem produkter, dyrbara gåvor men även gåvokort till affärskontakter att användas inom EU.

Bland annat märken som:
Vinga of Sweden, Delicard, Supreme Giftcard, Magasin, Julklappskortet/Joyful Giftcard.

JoyFul Giftcard Broschyr – Gåvan alla väljer (PDF, 823 KB)


Pins

Pins

Med en pin marknadsför du dig på ett elegant och diskret sätt. Trots storleken är den minsta lilla pin något som man lägger märke till. Berätta för oss vad du vill ha på dina pins så hjälper vi dig.

Reklamvatten

Reklamvatten

Vattenflaska med egen logotyp

Bjud på mineralvatten med er egen etikett. De populära 33cl & 50cl PET flaskorna kan vi rekommendera till de flesta tillfällen. Det är det perfekta valet till mässan, eventet eller till kontoret.

Pennor

Pennor

En fin penna gör mottagaren glad. En av våra favoriter är “Quatro” pennan men många funktionaliteter. Fråga oss så hjälper vi till att hitta den bästa reklampennan för dig.