OM OSS

Välkommen till ManCo’s yrkesbutik i Täby. Vi är ett av Norrorts mest välsorterade yrkesbutiker när det kommer till kläder och skor. I vårt sortiment finns kvalitetskläder, skor, mössor, kepsar, arbetshandskar, skyddshandskar och väskor från marknadsledande varumärken och vi har eget ändringsskrädderi i huset.

Professionellt och med stor kunskap och hög servicegrad kan du som kund få dina yrkeskläder hos oss vare sig dina arbetskläder består av kostym, blåställ, kockrock eller något annat.

Oavsett produkt och material kan vi även hjälpa dig med din profilering.

Vårt koncept

Vårt koncept

Vårt koncept är att kunna erbjuda helhetslösningar med allt under samma tak. Allt från yrkesplagg för olika yrkesgrupper med företagsprofilering av olika slag, arbetsskor, presentartiklar och reseeffekter.

Vi hjälper dig hitta julgåvor till kunder och anställda och andra presenter som ger glädje och uppmuntran.

Yrkesbutiken är även öppen för dig som privatperson som behöver kläder när du skrapar båten, snickrar själv eller behöver ett par bra arbetsskor med stålhätta eller en extra skön sula. I samma byggnad har vi modebutik för både herrar och damer så hos oss hittar du även kostymen till festen.

PARKERING & LADDSTATION

PARKERING & LADDSTATION

Det är lätt att hitta hit och vi har gott om parkeringsplatser utanför huset, utan P-skiva. Vi har också laddstationer så att du kan ladda din elbil medan du shoppar. Välkommen!

MILJÖPOLICY

MILJÖPOLICY

  • Vi följer gällande miljölagstiftning och andra krav, men vi vill också utmana dessa och har som mål att överträffa gällande lagar, förordningar och övriga bestämmelser.
  • Vi åtar oss att ständigt bli bättre på miljöarbete och minska företagets energiförbrukning/hitta nya mer miljövänliga alternativ och minimera transporter.
  • Vi har som ambition att följa upp företagets faktiska miljöpåverkan, såsom energiförbrukning och utsläpp.
  • Vi utbildar personalen i hur de kan ta mer hänsyn till miljön i sitt dagliga arbete.
  • Vi väljer miljöbilar, försöker minimera antalet resor och liknande. Exempel på detta är vårt samarbete med Volkswagen Täby som levererar våra bilar, självklart El-hybrid.
  • Vi återvinner och sopsorterar då detta är möjligt, liksom säkerställer att miljöfarligt avfall hanteras på ett säkert sätt. Här samarbetar vid med Ragn-Sells.
  • Vi använder så lite skadliga ämnen som möjligt och väljer miljövänliga alternativ där så är möjligt.
  • Vi ställer också miljökrav på entreprenörer och leverantörer och försöker tillsammans med våra samarbetspartners utveckla lösningar inom miljöteknik och resurshushållning.
SOCIALT ANSVAR

SOCIALT ANSVAR

Vi stöttar barn- och ungdomsarbete och stödjer:
IK Frej, KFUM Stocksund, AIK Bandy och Svarta gänget 1959.